Αρχική Σελίδα Αντικουνουπικά Συστήματα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΙΤΑΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΙΤΑΣ

Στην αγορά οποιοδήποτε προϊόντος προέχει πάντοτε η σωστή ενημέρωση. Πάνω σε αυτή την βάση η εταιρεία μας θα σας παραθέσει κάποια στοιχεία
που θα πρέπει να γνωρίζετε πάνω στα αντικουνουπικά συστήματα (σίτες), για να κάνει ποιο εύκολη την επιλογή σας.

Η ανάλυση στα πλεονεκτήματα και στα μειονεκτήματα δεν έγινε με εμπάθεια ή προκατάληψη σε κάποιο προϊόν, άλλωστε είμαστε εδώ για να παρέχουμε τα πάντα.Το κόστος και οι διαφορές στο εύρος τιμών καθορίζεται από τον ανταγωνισμό και την ποιότητα.Εσείς να γνωρίζετε ότι αν θέλω να σας πουλήσω μια καρέκλα με 1€ θα πρέπει να δείτε αν έχει τέσσερα πόδια. Το κόστος στα περαστικά δεν μπορούμε να το καθορίσουμε εμείς ως έμποροι. Καθορίζεται από τους τοποθετητές μετά από συνεννόηση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προκύπτουν συνήθως από τις κακές τοποθετήσεις ή τις κακές επιλογές στην σήτα που θα ταίριαζε στο κούφωμα σας. Καμμιά φορά φταίνε και τα κουφώματα που έχουν τοποθετηθεί σε ένα σπίτι. Η σίτα συνήθως μπαίνει ανάμεσα σε παντζούρι και τζάμι αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο κενό.Αν βγεί έξω από το ρολό μεγαλώνουν οι διαστάσεις ενδεχομένως χρειάζεται μια ιδιαίτερη κατασκευή και όλα αυτά κοστίζουν.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΙΤΑΣ (ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)
Το εύρος που θα συναντάτε στις ενδεικτικές τιμές καθορίζεται από τις διαστάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε τις επιλογές σας πάρτε τα μέτρα και με ένα email ή ένα τηλέφωνο είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Οι τιμές είναι χωρίς περαστικά και παραδοτέες από το μαγαζί μας. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Συνήθως το κόστος των περαστικών εξαρτάται στην δυσκολία τοποθέτησης, στην απόσταση, στην μεταφορά, στην ποσότητα και βέβαια στο πόσο που
κοστολογεί κάποιος τη δουλειά του. Το μεροκάματο είναι σταθερό όποτε μην σας φανεί παράξενο το κόστος μιας μόνο σίτας. Οι τιμές αφορούν χρώμα λευκό και καφέ (ral-8014).Σε άλλα χρώματα υπάρχει επιβάρυνση 50% μέχρι 100% (χρώματα ξύλου).Το κατάστημα μας ασχολείται με την εμπορία εξαρτημάτων αλουμινίων οπότε σε μια ολοκληρωμένη συνεργασία με επαγγελματίες υπάρχουν και οι συνολικές εκπτώσεις χονδρικής.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΙΤΑΣ 
Το ποιο σημαντικό σε αυτή την κατηγορία είναι να είναι δυνατή η επιδιόρθωση της σίτας και αυτό εξαρτάται από την επιλογή της αγοράς της. Μόνο στις επώνυμες σίτες υπάρχει η δυνατότητα επισκευής. Σε πολλές περιπτώσεις μην σας φανεί παράξενο αν το κόστος επισκευής είναι ίδιο με το κόστος αγοράς.

 

Είναι μαζί σας τώρα

Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους

Απλή Παλέτα RAL

Λεπτομερής Παλέτα RAL

Μεταλλικά Χρώματα

Η Γνώμη Σου

Με ενδιαφέρουν πιο πολύ